Transport gratuit la toate comenzile de minim 180 RON la alimente, remedii si cosmetice

Prima serie de video-uri explicative despre nutriție și yoga

Prima serie de video-uri explicative despre nutriție și yoga
Avem mare încredere în produsele noastre și de aceea depunem eforturi pentru a ți le prezenta cât mai bine! Vrem să ne asigurăm că înțelegi cu adevărat ultilitatea acestora pentru a beneficia din plin de avantajele pe care le oferă. 

Zilele acestea ne-am dedicat timpul filmărilor. Ne-am decis să lansăm o serie de video-uri în care să vorbim pe larg despre nutriție și practica yoga. Am adunat informație relevantă care cu singuranță o să îți fie de folos! 



Video-urile au prins formă datorită unei colaborări cu prietenele noastre care au experiența necesară pentru a ne ghida pe parcursul acestei serii: Episoadele, care compun această primă serie, se adresează în primul rând începătorilor în practica yoga, căci oferă informații valoroase despre aspectele de care să ținem cont atunci când alegem o saltea de yoga, cum se folosește corect un roller cilindric sau un roller de tip alună, sau despre posturile în care ne ajută yoga block-ul.



Mai mult, seria include episoade care tratează un subiect sensibil: alimentația. Din episoadele dedicate alimentației vei afla ce ritualuri alimentare folosește o nutriționistă pentru a-și începe o zi plină de energie, cum să te relaxezi 100% alături de o ceașcă de ceai, dar și apecte practice legate de produsele apicole sau alimentele fără gluten.

Ne bucurăm că am avut prilejul de a lucra la aceste materiale alături de Merakina și Adela Rosu, și așteptăm cu nerăbdare să lansăm prima noastră serie! 
Video-urile sunt accesibile pe platformele noastre online, iar primele informații despre lansare le vom publica pe pagina noastră de Facebook!

Rămâi aproape de noi pentru a nu rata seria și surprizele pregătite special pentru tine!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!