Transport gratuit la toate comenzile de minim 180 RON la alimente, remedii si cosmetice

Lasati-i sa se bucure de soare !

Lasati-i sa se bucure de soare !
Am crescut la tara in anii 80. Iar asta insemna ca din 15 Iun, cand incepea vacanta de vara, cam singurul obiect vestimentar folosit era o pereche de pantaloni scurti.

Umblam mai tot timpul descult, desi nu auzise nimeni inca de impamantare.
Si nimeni nu simtea nevoie sa ne protejeze de soare. Dimpotriva. Schimbam 1 -2 straturi de piele la inceputul verii, dupa care bronzul devenea o stare de normalitate.

Era o senzatie de libertate greu de descries, pe care nu pot decat sa mi-o doresc si pentru copiii mei.

Dar vremurile s-au schimbat, stratul de ozon s-a diminuat si avem responsabilitatea de a-i proteja. In locul costumelor de protective solara, o sa prefer oricand folosirea unei creme de protectie eficiente.

Insa aceeasi responsabilitate de a-I proteja o avem si in fata cosmeticelor conventionale. Astfel incat am selectionat foarte atent cateva produse de protectie solara special create pentru copii.
Produse din ingrediente naturale, provenite in buna parte din culturi ecologice, acestea asigura o protectie eficienta, fara a imbacsi pielea cu substante chimice inutile.

Pentru ca ei sa se poata bucura de soare si a pastra in acelasi timp acea senzatie de libertate pe care ne-o amintim cu placere!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!