Transport gratuit la toate comenzile de minim 180 RON la alimente, remedii si cosmetice

Ambalaje eco-friendly, ușor refolosibile

Ambalaje eco-friendly, ușor refolosibile

Produsele pe care le comercializăm pe ww.viata-altfel.ro sunt exact genul de produse pe care le folosim și acasă. Multe dintre acestea sunt prezente pe site-ul nostru tocmai pentru că le cunoaștem și le apreciem, iar când descoperim un producător aparte sau produse noi, ne dorim să le testăm.

Comandăm frecvent produse din magazin pentru propria noastră casă, iar unboxing-ul este o experiență de familie. Adesea, în colete se află și gustărici dulci sau sărate, toate din ingrediente naturale. Copiii le apreciază și știu că le pot consuma fără ca părinții să obiecteze. 



De fiecare dată, însă, vedeam cu inima strânsă cum în urma despachetării rămânea un morman de folie de plastic cu bule folosită pentru a proteja produsele, care invariabil ajungea în containerul de deșeuri reciclabile. În consecință, am decis să căutam alternative eco-friendly. Ne-a luat ceva timp, dar am descoperit hârtia craft de tip fagure. Astfel, am reușit să eliminam plasticul din ambalare, cu excepția materialelor folosite de curieri, asupra cărora nu avem influență.

La început am avut emoții că nu va proteja suficient de bine produsele. Cu mici excepții inerente, coletele ajung în stare perfectă la clienții noștri. Ne bucurăm că feedback-urile pozitive nu au întârziat să apară și mulțumim tuturor celor care ne scriu.

„Am primit coletul de la dumneavoastră, cu produsele foarte bine ambalate și totul în stare impecabilă, de asta vă și scriu că sunt impresionată și să vă mulțumesc!” , ne-a scris Ana S. din Târgu Mureș care a avut nu mai puțin de 22 de produse diferite în comanda livrată. 

Un alt client din Timișoara, ne-a transmis: „A ajuns coletul. Foarte fain arată. Cu grijă față de mediu!”.



Am început să folosim hârtia craft pentru ambalare din dorința de a proteja mediul, de a reduce risipa de materiale care nu aduc niciun beneficiu naturii. Mai mult, hârtia craft tip fagure arată mult mai bine decât folia cu bule, este refolosibilă și, în această perioadă, este materialul ideal pentru ambalarea cadourilor. Ne-ar bucura mult să știm că hârtia craft din coletele noastre e refolosită pentru împachetarea cadourilor oferite de Crăciun celor dragi.

Sărbători fericite și echilibrate!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!