Transport gratuit la toate comenzile de minim 180 RON la alimente, remedii si cosmetice

3 beneficii oferite de practica Yoga

3 beneficii oferite de practica Yoga
Yoga este arta de a învăţa cum ne putem reconecta la corpul și emoțiile noastre; este uniunea dintre corp, minte și spirit. Dacă iubești să practici yoga, atunci cunoști beneficiile de necontestat de care te poți bucura pe termen lung. Iată 3 dintre efectele pozitive pe care le resimți după fiecare sesiune yoga.

Imbunătățește flexibilitatea și echilibrul

Yoga înseamnă mai mult decât o serie de poziții ce-ți pun la încercare echilibrul. Înseamnă meditație, exerciții de respirație și conectare la propriul corp. Numeroasele poziții pe care le exersezi în timpul unei sesiuni te ajută să îți relaxezi întregul corp, mișcările lente și respirația adâncă ajutându-te să îți exersezi fiecare categorie de mușchi în timp ce menții poziția timp îndelungat. Pe termen lung aceste exerciții te ajută să ai o postură corectă și să îți fluidizezi mișcările trupului.

Pentru începători, este important ca poziția corpului să fie corectă chiar de la început pentru a evita durerile musculare sau de spate. Accesoriile yoga, precum roller-ul sau block-ul, sunt un ajutor care pot transforma mișcările intimidante din primele sesiuni, în mișcări ușor de realizat. Acestea asigură buna poziționare a corpului și sunt valoroase chiar și pentru cei care practică mișcări avansate.



Reduce impactul stresului

Stresul este parte din activitatea noastră zilnică, iar cel mai important aspect este deprinderea tehnicilor de control și eliminare al acestuia. În acest sens, practica yoga este un prilej de decontare de la rutină și conectarea la propriul corp care devine o oază de liniște. Studiile au demonstrat că prin reducerea stresului, yoga contribuie la diminuarea bolilor cardio-vasculare și a inflamațiilor mușchilor, și elimină insomniile.

O parte importantă a practicii yoga este meditația. Mai mult decât deconectare, meditația te conectează la propriile emoții și elimină anxietatea, făcând loc emoțiilor care îți aduc liniște. Secretul unei sesiuni de meditație este postura comodă și deschiderea spre acceptarea stărilor care ne copleșesc pentru a le putea gestiona. Pentru a-ți asigura o poziție confortabilă și susținere lombară, pernele de meditație sunt opțiunea perfectă.



Oferă o constantă stare de bine

Mindfulness, armonie și echilibru interior - doar 3 dintre avantajele practicii yoga care afectează într-un mod pozitiv starea mintală și emoțională. A trăi conștient înseamnă a identifica emoțiile pozitive și negative care ne afectează starea zi de zi, și a găsi o modalitate de echilibrare a raportului dintre cele două. Claritatea și energia dobândită, chiar și după o sesiune de yoga, atestă incredibilul impact al acesteia asupra stării de bine. Pe termen lung, yoga ajută la tratarea depresiei, îmbunătățește capacitatea de concentrare și stimulează memoria.



Așează-te în poziția lotus, ai grijă ca spatele să fie drept. Inspiră adânc, expiră relaxat. Repetă exercițiul până când simți o stare de relaxare și detașare. Nu-i așa că te simți mai bine? Alege armonia, trăiești sănătos!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!