O Viață Altfel se trăiește cu blândețe

O Viață Altfel se trăiește cu blândețe

Întotdeauna ne-am dorit o Viață Altfel, de aceea și numele site-ul nostru. Pentru mine, Judit, jumătatea din spatele site-ului, o viață altfel înseamnă o viață traită cu multa blandețe.
 

„Planeta nu are nevoie de mai mulți oameni de succes. Planeta are nevoie cu disperare de vindecători, aducători de pace, restauratori, povestitori și iubitori de toate cele.”  - Dalai Lama


Dupa 42 de ani de viață și 20 de ani în profesia de coach, trainer și facilitator de programe mindfulness, am realizat că ceea ce sunt și ceea ce fac se leagă mult de blandețe. Cred cu tărie în puterea blandeții de a ne schimba viețile, relațiile pe care le avem, organizațiile în care lucrăm, societatea în care trăim. 

Astfel, s-a născut CuBlandete.ro: un al doilea proiect care dorește să creeze un spațiu de reconectare la blandețea inerentă și manifestarea ei prin intermediul unor inițiative de dezvoltare. Aici găsești atât programele de coaching și mindfulness prezente pe www.viata-altfel.ro, cât și o gamă mai largă de ateliere ale blândeții adresate persoanelor individuale și organizațiilor.

Copiii și părinții sunt în centrul atenției noastre prin programe dedicate. Pe cei mici îi așteptăm la atelierele blandeții, iar pentru părinți avem pregătite programe de parenting conștient. O variantă concretă pe care ți-o propunem este accesul la serile de meditatii. Începand cu 25 ianuarie 2022, în fiecare marți seara de la ora 21.15 vom avea o sesiune de meditație de grup Live, la care participarea este gratuita. 

De asemenea, în curând va începe o nouă ediție a programului nostru de reducere a stresului pe bază de mindfulness. Prima sesiune are loc în 3 martie, iar până atunci ai ocazia de a te înscrie la unul dintre webinariile informative. Îți vom comunica mai multe detalii despre program în scurt timp. 

Prin toate aceste programe nu ne dorim să reinventăm blândețea sau să oferim pastile magice prin care ea este posibila. Ceea ce dorim este să creăm acel spațiu în care oferim blândeții mai multe șanse să se manifeste. Ea este deja în noi și e important să ne reconectăm la ea.

Tu cum te alături proiectului nostru pentru o Viață Altfel trăită cu blândețe?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!