Transport gratuit la toate comenzile de minim 180 RON la alimente, remedii si cosmetice

O nouă tombolă de început de noiembrie cu focus pe sănătate, direct din natură!

O nouă tombolă de început de noiembrie cu focus pe sănătate, direct din natură!

🧘Începutul de noiembrie este darnic pe site-ul www.viata-altfel.ro!

Comandă produse de yoga și meditație, din gama proprie Asteya, în săptămâna 1-6 noiembrie 2022 și poți câștiga la tombolă o sticlă de cupru, pentru apă, produs manual de către artizani din zona Moradabad, India.

Produsele Asteya le poți găsi pe urmatorul link: https://www.viata-altfel.ro/produse?c=asteya

Extragerea se va desfășura luni, 7 Nov 2022, iar câștigătorul va fi anunțat în aceeași zi. Extragerea va fi automatizată și se va face prin intermediul site-ului www.random.org. Mult succes!

Câteva detalii despre sticlele de cupru:

Ayurveda

In traditia Ayurveda, pastrarea apei in vase de cupru este o practica importanta.
Apa pastrata intr-un vas de cupru, numita in sanscrita "tamara jal" are potrivit traditiei Ayurveda abilitatea de a echilibra cele trei doshe - Kapha, Pitta si Vata.

Beneficii


Ionii pozitivi de cupru eliberati in apa alcalinizeaza si ii confera apei proprietati antibacteriene.

Cuprul are de asemenea proprietati antiinflamatorii si actioneaza impotriva radicalilor liberi din organism. Astfel sustine regenerarea celulelor pielii si previne formarea ridurilor fine.

Apa pastrata in vase din cupru ajuta si in detoxificarea organismului. Regularizeaza functiile ficatului si ale rinichilor, contribuie la eliminarea reziduurilor si la absorbtia corespunzatoare a nutrientilor.


Caracteristici

Sticlele de cupru Asteya sunt produse manual de catre artizani din zona Moradabad, India.

Sticlele nu au imbinari, iar fiecare sticla are un dop de asemenea din cupru, prevazut cu o garnitura din cauciuc, care etanseizeaza sticla si elimina riscul de scurgere. 


Intretinere

Sticlele Asteya sunt durabile si nu necesita o intretinere deosebita. Totusi, cuprul fiind un material natural, este supus oxidarii, proces care poate sa apara, in functie si de frecventa utilizarii.

In acest caz recomandam curatarea sticlei si/sau a dopului cu o laveta inmuiata in zeama de lamaie sau otet si apoi in sare frecand astfel peretii vasului pana cand stratul de oxid dispare.

Recomandam acest proces si inainte de prima utilizare, pentru a elimina posibile mici reziduuri din procesul manual de productie, sau puncte de oxidare care pot apare uneori in timpul transportului.

Intretinute astfel sticlele de cupru vor putea fi folosite ani la rand fara nici o problema.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!