Transport gratuit la comenzile de peste 180 RON la alimente, remedii și produse de îngrijire

Set cadou masaj cu uleiuri esentiale Saimara

372,00 RON
Set cadou masaj cu uleiuri esentiale Saimara format din
  • ulei santal
  • ulei tamaie
  • ulei lavanda
  • ulei migdale dulci
La comanda

Data de livrare: Marti, 29.11.2022

Transport gratuit
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: VAGFTPAC0009 Ai nevoie de ajutor? 0722 118 778
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)


Ulei de Santal
Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de santal ajută la obținerea unei stări de liniște, mulțumire și calm. Este un ulei esențial care crește rezistența la stres, aspect care se traduce și printr-o mai mare capacitate de a accepta schimbările. Promovează păstrarea calmului și a energiei în condiții de stres, înlătură frica, tensiunea nervoasă, crește capacitatea de adaptare și revenire ușoară după eșec.

Folosit în meditație, rugăciune și alte practici spirituale, uleiul de santal face loc păcii interioare favorizând conectarea cu divinitatea și cu sinele nostru interior. Deschide spiritul către înțelegere, reduce iritabilitatea, reacțiile negative, aduce un plus de vibrații pozitive, induce o stare de optimism.

Uleiul de santal are efect calmant, liniștitor și echilibrant. Ajută la păstrarea și restabilirea echilibrului emoțional, ameliorează durerea cauzată de pierderea unei persoane (o atenuează astfel încât să devină suportabilă). La nivel energetic, santalul este considerat un ulei care oferă protecţie.

Uleiul de Santal este un ulei esențial Kid Friendly, ceea ce înseamnă ca se poate folosi în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor. Difuzat, santalul îmbunătățește memoria și puterea de concentrare a copiilor și adulților, instaurează o stare de armonie și ajută la instalarea somnului.

Este un aliat prețios când începe sezonul virozele respiratorii (gripă, răceală). În sezonul rece se poate difuza singur sau combinat cu petitgrain, ghimbir, lămâie, sau rozmarin. Aplicat prin masaj pe piept, santalul ajută la buna funcționare a aparatului respirator (diluat în prealabil într-un ulei purtător). Este benefic atât în caz de dureri de gât, laringită, amigdalită, răgușeală, cât și în caz de bronșită, tuse seacă.

Combinat cu alte uleiuri esențiale, gen lavandă și arbore de ceai, santalul este de ajutor în caz de probleme genito-urinare.

Datorită proprietăților antirid, regenerante și antiinflamatoare, santalul este folosit ca ingredient în multe produse pentru îngrijirea pielii. Fiind bogat în antioxidanți, santalul reduce efectele negative pe care radicalii liberi îl au asupra pielii. Datorită parfumului unic, santalul este unul din cele mai apreciate uleiuri esențiale în industria parfumurilor.

Uleiul de santal este și un afrodisiac, perfect pentru crearea unei atmosfere romantice.

Arborele de santal este o specie protejată fiind o resursă limitată. Din acest motiv, uleiul esențial, obținut prin distilarea cu aburi a miezului trunchiului, este un ulei prețios.

Aroma: uleiul esențial de santal are o aromă intensă, dulce și lemnoasă.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Santal: antibacteriene,antifungice, antiinflamatoare, antiseptice, analgezice, expectorante, antismasmodice, afrodisiace.

Uleiuri compatibile: uleiul de Santal se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Grapefruit, Geranium (Mușcată), Trandafir, Neroli, Mușețel Roman, Mir, Petitgrain, Mandarină, Lavandă, Lavandă Fină, Ghimbir, Lămâie, Tămâie.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Natural. Kid Friendly.

Detalii

Denumirea plantei în latină: Santalum austrocaledonicum
Familia botanică: Santalaceae
Cultură: salbatică
Țara de origine: Noua Caledonie
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu abur
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: lemn
Componente ale uleiului esențial (alergeni): nu conține
Ambalare: în recipient de sticlă de 5 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.

Utilizare ulei esențial de Santal

Piele – uleiul de lemn de Santal, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece).

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții

A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare ).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.
Uleiurile esențiale de citrice sunt fotosensibilizante și nu se utilizează înainte de expunerea la soare.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

 

Ulei de Tămâie

Rășina de tămâie extrasă din arborele de Boswellia Carterii este folosită încă din antichitate în ritualurile religioase, pentru alungarea spiritelor rele și în scopuri medicale.

Utilizat în aromaterapie, uleiul de tămâie, cunoscut și sub denumirea de Frankincense sau Olibanum, facilitează introspecția, eliberarea de încărcătura emoțională negativă, inspiră sentimente de pace, dar este, de asemenea, util în tratarea multor dureri fizice și emoționale.

Uleiul esențial de Tămâie, datorită proprietăţilor sale calmante şi echilibrante, ajută la relaxarea sistemului nervos: are un efect de relaxare în situații de anxietate, calmează mintea și ieșirile nervoase, asigură bunăstarea mentală și este foarte util în procesul de vindecare emoțională.

Difuzat în încăpere singur sau un combinație cu alte uleiuri esențiale reconfortante gen Trandafir sau Santal, uleiul de Tămâie este aliatul ideal pentru cei care suferă un dezechilibru emoțional, instabilitate provocată de decesul cuiva drag, suferințe din dragoste, stări conflictuale.

Uleiul esențial de Tămâie amplifică efectul terapeutic al masajului. Câteva picături în uleiul de masaj induc o stare de relaxare și liniște, elimină stările tensionate și ajută la găsirea echilibrului interior. Uleiul de tămâie este folosit de psihoterapeuții și instructorii de yoga pentru crearea unei stări de contemplare.

Are efecte benefice asupra respirației atât în sezonul rece, în caz de astm sau bronșită, cât și în timpul meditației. Uleiul de tămâie diluat într-un ulei purtător și aplicat prin masaj pe piept ajută în caz de atacuri de astm (încetinește respirația). Datorită proprietăților sale analgezice, uleiul esențial de tămâie poate ajuta în caz de dureri menstruale sau reumatice. Susține sistemul imunitar, sănătătea fizică, psihică și emoțională.

Uleiul de Tămâie face minuni nu doar pentru starea de spirit, ci și pentru aerul din locuință. Elimină energia negativă și permite instaurarea și conservarea unei energii pozitive.

Uleiul esențial de Tămâie se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru crearea de parfumuri și produse cosmetice naturale handmade. Proprietățile sale (astringente, cicatrizante, antirid, regenerante, tonifiante) îl recomandă pentru diverse probleme ale pielii: riduri, cicatrici, acnee, vergeturi etc.

Aroma: uleiul esențial de tămâie are o aromă rășinoasă cu note lemnoase (similare cu cele ale pinului, date de compusul α-pinene), proaspătă (note de lămâie date de compusul limonene).

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Tămâie: antioxidante (combate efectele negative ale radicalilor liberi), antiinflamatoare, analgezice, antibacteriene, anxiolitice (are efect relaxant), cicatrizante (stimulează regenerarea epidermei), astringente.

Uleiuri compatibile: uleiul de Tămâie se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Cedru Atlas, Lămâie, Salvie, Mir, Pin, Nucșoara, Portocală, Santal, Vetiver.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii

Denumirea plantei în latină: Boswellia carterii
Familia botanică: Burseraceae
Cultură: organică
Țara de origine: Franța
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: rășină
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.

Utilizare ulei esențial de Tămâie

Piele – uleiul de tămâie, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). 

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții

A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare ).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.
 

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

 

Ulei de lavanda

Aromaterapie cu lavanda - uleiul de Lavanda este unul dintre cele mai cunoscute, iubite si folosite uleiuri esentiale. Folosit in aromaterapie, uleiul esential de lavanda sprijina sistemul imunitar si actioneaza asupra sistemului nervos ajutand la combaterea stresului si anxietatii. Este un adjuvant excelent pentru somn (ajuta la combaterea insomniei) si pentru durerile de cap.

Combinat cu menta, busuioc sau rozmarin, uleiul de lavanda ajuta la ameliorarea migrenelor declansate de stres. Combinat cu lamaie sau portocala, lavanda reechilibreaza organismul in caz de epuizare pshica si fizica.

Lavanda pentru Ten - in preparatele naturale pentru piele, uleiul esential de lavanda ajuta la purificarea pielii, la diminuarea inflamatiilor si la regenerarea pielii. Poate fi folosit pentru toate tipurile de ten, in mod special pentru tenul mixt, gras si pentru tenul problematic afectat de acnee. Calmeaza inflamatia, reduce roseata si iritatia, stimuleaza circulatia sangelui si implicit activitatea la nivel celular si procesul de regenerare al pielii in zonele afectate de acnee. Bogat in antioxidanti, uleiul esential de lavanda combate radicalii liberi responsabili de imbatranirea prematura a pielii.

Lavanda pentru Par - in preparatele naturale pentru par, uleiul de lavanda combate matreata, regleaza secretia de sebum si contribuie la mentinerea unui par sanatos. In caz de par gras, adaugat in sampon, uleiul de lavanda natural purifica scalpul si calmeaza iritatiile. Contribuie si la stimularea cresterii parului.

Lavanda pentru masaj - uleiul esential de lavanda se poate folosi pentru maximizarea efectelor masajului. Cateva picaturi in uleiul de masaj induc o stare de relaxare, ajuta la detensionarea musculara, imbunatatesc circulatia sangelui, inlatura senzatia de oboseala si favorizeaza un somn linistit. Uleiul de lavanda amplifica efectul terapeutic al masajului.

Lavanda pentru cosmetice handmade - uleiul esential de lavanda se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru crearea de produse cosmetice bio si naturale handmade: creme, deodorante, sampoane, geluri de dus, sapunuri, parfumuri, deodorante de camera, lumanari parfumate, etc.

Lavanda pentru casa - uleiul de lavanda face minuni pentru starea de spirit, dar si pentru aerul din locuinta. Este o alternativa sanatoasa si 100% naturala la lumanarile parfumate si odorizantele de camera chimice din comert. Pentru parfumarea hainelor se pot adauga cateva picaturi de ulei in masina de splat rufe.

Alte intrebuintari: in caz de cistita (se adauga cateva picaturi in apa folosita pentru baia de sezut), dureri menstruale (in caz de dismenoree se recomanda masaj local cu ulei de lavanda, salvie si maghiran diluate intr-un ulei purtator in proportie de 2:1:1).

Proprietati terapeutice ulei esential: antiinflamator, antioxidant, cicatrizant, sedativ, antifungic.

Uleiuri compatibile: uleiul de lavanda se poate folosi in combinatie cu uleiurile esentiale de: Bergamota, Cedru, Cuisoare, Salvie, Imortele, Lamaie, Neroli, Patchouli, Absolut de Trandafir, Rozmarin, Sandal si Vetiver.

Ulei esential 100% natural. Pur 100%. Nediluat. Cultura organica. Kid Friendly.

Detalii

Denumirea plantei in latina: Lavandula angustifolia
Familia botanica: Lamiaceae
Cultura: Organica
Tara de origine: Franta
Calitate: ulei esential pur 100% si natural
Kid Friendly: Da
Metoda de extractie: distilare cu abur
Partea plantei din care s-a obtinut uleiul: flori
Componente ale uleiului esential (alergeni): Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin
Ambalare: in recipient de sticla de 10 ml, de culoare bruna, prevazut cu picurator si capac cu filet.

Utilizare ulei esential de Lavanda

Piele - uleiul de lavanda, ca de altfel orice ulei esential, NU se aplica direct pe piele. Se foloseste doar in combinatie cu un ulei purtator (ulei vegetal presat la rece). 

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esentiale si se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evapora uleiul esential folosind doar apa, fara a folosi caldura. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteza proprietatile terapeutice ale uleiului si este ideal pentru spatii micii si medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esential in particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietatile terapeutice ale uleiurilor esentiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esential, si este ideal pentru spatiile mari.

Ingredient pentru cosmetice handmade - datorita parfumului si proprietatilor sale, lavanda se numara printre cele mai folosite ingrediente de producatorii de parfumuri si cosmetice de orice fel. Se poate folosi ca ingredient si in cosmeticele handmade: parfumuri, deodorante, uleiuri de masaj, produse pentru ingrijirea tenului si corpului, pentru parfumarea sapunurilor naturale, si pentru parfumarea incaperilor prin realizarea de odorizante de camera naturale care improspateaza aerul si incanta simturile.

Pastrare & Precautii

A se pastra intr-un loc racoros, departe de surse de caldura si lumina.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se pastra in ambalajul original cu capacul inchis ermetic.

A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esential se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregatire in aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esentiale sunt doar pentru uz extern si niciodata in forma pura (se dilueaza in uleiuri purtatoare..
A nu se utiliza de femeile insarcinate, care alapteaza si de cei care se afla sub supraveghere medicala fara a se consulta un specialist.
A nu se utiliza in caz de alergii sau sensibilitati cunoscute.
A se opri imediat utilizarea in caz de reactii adverse.
Difuzarea uleiurilor esentiale se face cu precautie in preajma animalelor de companie.
A nu se devarsa in mediul acvatic.

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta, insa nu angajeaza sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale si din acest motiv pot exista diferente de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fara ca aceste diferente sa influenteze siguranta si calitatea produsului.

Ulei esențial de Lavandă Franceză pur, 100% natural.
 

Ulei de migdale dulci

Ten – uleiul de migdale hidratează tenul, atenuează ridurile și liniile fine, catifelează și conferă pielii luminozitate. Datorită conținutului mare de vitamina E, uleiul de migdale încetinește procesul de îmbătrânire al pielii. Hidratează pielea în profunzime, menține pielea netedă, tânără și luminoasă. Hidratează buzele crăpate și zona contur ochi.

Uleiul de migdale poate fi folosit și ca demachiant pentru înlăturarea machiajului. Înlătură eficient rimelul, este delicat cu ochii și pielea, ameliorează cearcănele, hidratează genele și pielea din jurul ochilor.

Păr - uleiul de migdale este ideal pentru hidratarea părului. Recomandat pentru păr deteriorat, uscat, vopsit chimic, fără strălucire.

Masaj - uleiul de migdale dulci poate fi folosit ca ulei de masaj pentru pielea delicată a bebelușilor și copiilor. Calmează iritațiile, roșeața, și pruritul cauzat de pielea foarte uscata.

Uleiul de migdale previne apariția vergeturilor, care pot apărea după o sarcină sau după o scădere drastică în greutate. Se recomanda aplicarea acestuia pe abdomen, sâni, pe partea internă a brațelor, solduri și coapse din a treia lună de sarcină. Uleiul de migdale contribuie și la atenuarea vergeturilor deja existente.

Ingredient cosmetic - se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: serumuri pentru ten, creme de ochi, creme pentru ten, măști pentru păr, etc. Păstrează nivelul de hidratare și previne uscarea pielii și părului.

Folosit în aromaterapie, uleiul de migdale este un excelent ulei purtător pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Obținut din plante BIO.

Utilizare ulei de migdale:

ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intra în piele;

păr: se aplică câteva picături pe părul umed, se lasă să acționeze minim 30 de minute după care se șamponează. Pentru un efect sporit, se acoperă părul cu o cască de duș și un prosop și se lasă să acționeze cel puțîn 1 oră.

Depozitare: A se depozita în spatii uscate la temperaturi sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente: Prunus Amygdalus Dulcis Oil*
*ingredient bio


Ulei esential de Santal – natural 5ml

Cantitate: 5 ml

Aroma: Santal

Continut pachet: 1 x Flacon

Ingrediente principale: Santal

Certificare: Natural

Forma/Textura: Lichid

Utilizat pentru: Aparat aromaterapie, Difuzor de aroma

Tip produs: Ulei esential


Ulei esential de Tamaie BIO 10ml

Cantitate: 10 ml

Aroma: Tamaie

Continut pachet: 1 x Flacon

Ingrediente principale: Tamaie

Certificare: BIO

Forma/Textura: Lichid

Utilizat pentru: Aparat aromaterapie, Difuzor de aroma

Tip produs: Ulei esential


Ulei esential de Lavanda BIO 10ml

Cantitate: 10 ml

Aroma: Lavanda

Continut pachet: 1 x Flacon

Ingrediente principale: Lavanda

Certificare: BIO

Forma/Textura: Lichid

Utilizat pentru: Aparat aromaterapie, Difuzor de aroma

Tip produs: Ulei esential


Ulei de Migdale Dulci BIO 100ml

Certificare: BIO

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 9:00 - 18:00

0722 118 778 customer-service@viata-altfel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!