Transport gratuit la comenzile de peste 180 RON la alimente, remedii și produse de îngrijire

Ulei de Samburi de Struguri BIO 100ml

Saimara
39,00 RON
La comanda

Data de livrare: Duminica, 11.12.2022

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: VARMDSMR0003 Ai nevoie de ajutor? 0722 118 778
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Beneficii ulei din sâmburi de struguri

Ulei din sâmburi de struguri bio, presat la rece, fără conservanți. Conține acizi grași esențiali (omega 6 și omega 9) cu proprietăți antirid, antioxidanți eficienți în lupta împotriva radicalilor liberi, un complex de flavonoizi care mențin pielea elastică, polifenoli care stimulează producția de colagen și elastină, vitamine și minerale benefice pentru piele.

Hidratează tenul – datorită conținutului ridicat de acid linoleic, uleiul de struguri este un excelent hidratant pentru toate tipurile de ten. Hidratează în profunzime fară să încarce tenul, previne pierderea de apă din epidermă și lasă pielea catifelată, elastică.

Întârzie îmbătrânirea pielii – uleiul de struguri este un excelent ulei antirid. Datorită antioxidanților pe care îi conține (flavonoizi, polifenoli, tanine, antocianine și proantocianine), uleiul din sâmburi de struguri luptă eficient împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii. Complex-ul de flavonoizi din compoziția uleiului stabilizează nivelul de colagen și de elastină din piele. Uleiul atenuează liniile fine, previne apariția ridurilor, mai ales a celor din jurul ochilor. Recomandat pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel mixt sau gras.

Păr - uleiul din sâmburi de struguri este ideal pentru hidratarea părului. Recomandat pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul deteriorat, uscat, vopsit chimic, fără strălucire.

Ingredient cosmetic – uleiul de struguri poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, în aromaterapie sau ca ingredient pentru prepararea de creme pentru îngrijirea tenului și corpului, pentru prepararea de măști și balsamuri de păr.

Folosit în aromaterapie, uleiul de struguri este un excelent ulei purtător pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Obținut din plante BIO.

Detalii

Utilizare ulei din sâmburi de struguri:

ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intra în piele;

păr: se aplică câteva picături pe părul umed, se lasă să acționeze minim 30 de minute după care se șamponează. Pentru un efect sporit, se acoperă părul cu o cască de duș și un prosop și se lasă să acționeze cel puțîn 1 oră.

Depozitare: A se depozita în spatii uscate la temperaturi sub 25 °C, departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente: Vitis Vinifera Oil*

*ingredient bio



Certificare: BIO

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 9:00 - 18:00

0722 118 778 customer-service@viata-altfel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!