Transport gratuit la comenzile de peste 180 RON la alimente, remedii și produse de îngrijire

Ulei de Catina BIO 10ml

Saimara
39,00 RON
La comanda

Data de livrare: Marti, 29.11.2022

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: VARMDSMR0012 Ai nevoie de ajutor? 0722 118 778
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Beneficii ulei de catină

Uleiul de catină Saimara este obținut prin presare la rece, din fructe de catină bio.

Menține elasticitatea și nivelul de hidratare al pielii, calmează roșeața, stimulează regenerarea pielii, atenuează ridurile și liniile fine, uniformizează culoarea pielii, catifeleaza și repară. Utilizarea constantă a uleiul de catină conferă pielii suplețe, tonus, și elasticitate.

Uleiul de catină este recomandat pentru tenul normal, uscat, matur, ridat, sensibil, și pentru îngrijirea gâtului și decolteului.

Este un adevărat elixir pentru piele fiind bogat în

- antioxidanți (vitamina E, Vitamina C, betacaroten, licopene, flavonoide) care protejează pielea de stresul oxidativ, responsabil de îmbătrânirea prematură și slăbirea țesuturilor. Antioxidanții neutralizează potențialul negativ al radicalilor liberi, mențin elasticitatea pielii, încetinesc procesul de îmbătrânire și previn pigmentarea pielii.

- acizi grași mononesaturati și polinesaturati – Omega 3, Omega 6, Omega 7 și Omega 9 – care hidratează, catifelează și revitalizează pielea, calmează roșeața, protejează pielea de efectele negative ale radicalilor liberi, uniformizează aspectul tenului și atenuează ridurile și liniile fine.

Grație acidului Omega 7, uleiul de cătină stimulează regenerarea celulară, ajutând astfel la vindecarea pielii fără formarea de cicatrici. Omega 7 hidratează, stimulează producția de colagen, menține pielea tânăra și frumoasă.

Ulei de catină – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, măști pentru ten, creme pentru corp și mâini, uleiuri de masaj, șampoane, balsamuri și măști de păr.

Ulei de catină – ulei purtător pentru uleiuri esențiale

Folosit în aromaterapie, uleiul de cactus este un excelent ulei purtător pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Obținut din fructe BIO.

Detalii

Utilizare ulei de catină:

ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intră în piele. În cazul unui ten mixt, gras se recomandă diluarea uleiului de catină cu un ulei uscat, cu textură lejeră, gen jojoba, sâmburi de struguri.

Depozitare: A se depozita în spații uscate la temperaturi sub 25 °C, departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente: Hippophae rhamnoides fruit oil*

*ingredient bio

 

Certificare: BIO

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 9:00 - 18:00

0722 118 778 customer-service@viata-altfel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!