Transport gratuit la comenzile de peste 180 RON la alimente, remedii și produse de îngrijire

Set de uleiuri esentiale cadou - arome exotice

562,00 RON
Un cadou pentru cei dragi sau un răsfăț pentru tine, acest set de aromaterapie e format dintr-un  difuzor si doua uleiuri esentiale deosebite:
 • Ulei de santal
 • Ulei de patchouli
La comanda

Data de livrare: Marti, 29.11.2022

Transport gratuit
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: VAGFTPAC0005 Ai nevoie de ajutor? 0722 118 778
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)

Ulei de Santal

Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de santal ajută la obținerea unei stări de liniște, mulțumire și calm. Este un ulei esențial care crește rezistența la stres, aspect care se traduce și printr-o mai mare capacitate de a accepta schimbările. Promovează păstrarea calmului și a energiei în condiții de stres, înlătură frica, tensiunea nervoasă, crește capacitatea de adaptare și revenire ușoară după eșec.

Folosit în meditație, rugăciune și alte practici spirituale, uleiul de santal face loc păcii interioare favorizând conectarea cu divinitatea și cu sinele nostru interior. Deschide spiritul către înțelegere, reduce iritabilitatea, reacțiile negative, aduce un plus de vibrații pozitive, induce o stare de optimism.

Uleiul de santal are efect calmant, liniștitor și echilibrant. Ajută la păstrarea și restabilirea echilibrului emoțional, ameliorează durerea cauzată de pierderea unei persoane (o atenuează astfel încât să devină suportabilă). La nivel energetic, santalul este considerat un ulei care oferă protecţie.

Uleiul de Santal este un ulei esențial Kid Friendly, ceea ce înseamnă ca se poate folosi în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor. Difuzat, santalul îmbunătățește memoria și puterea de concentrare a copiilor și adulților, instaurează o stare de armonie și ajută la instalarea somnului.

Este un aliat prețios când începe sezonul virozele respiratorii (gripă, răceală). În sezonul rece se poate difuza singur sau combinat cu petitgrain, ghimbir, lămâie, sau rozmarin. Aplicat prin masaj pe piept, santalul ajută la buna funcționare a aparatului respirator (diluat în prealabil într-un ulei purtător). Este benefic atât în caz de dureri de gât, laringită, amigdalită, răgușeală, cât și în caz de bronșită, tuse seacă.

Combinat cu alte uleiuri esențiale, gen lavandă și arbore de ceai, santalul este de ajutor în caz de probleme genito-urinare.

Datorită proprietăților antirid, regenerante și antiinflamatoare, santalul este folosit ca ingredient în multe produse pentru îngrijirea pielii. Fiind bogat în antioxidanți, santalul reduce efectele negative pe care radicalii liberi îl au asupra pielii. Datorită parfumului unic, santalul este unul din cele mai apreciate uleiuri esențiale în industria parfumurilor.

Uleiul de santal este și un afrodisiac, perfect pentru crearea unei atmosfere romantice.

Arborele de santal este o specie protejată fiind o resursă limitată. Din acest motiv, uleiul esențial, obținut prin distilarea cu aburi a miezului trunchiului, este un ulei prețios.

Aroma: uleiul esențial de santal are o aromă intensă, dulce și lemnoasă.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Santal: antibacteriene,antifungice, antiinflamatoare, antiseptice, analgezice, expectorante, antismasmodice, afrodisiace.

Uleiuri compatibile: uleiul de Santal se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Grapefruit, Geranium (Mușcată), Trandafir, Neroli, Mușețel Roman, Mir, Petitgrain, Mandarină, Lavandă, Lavandă Fină, Ghimbir, Lămâie, Tămâie.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Natural. Kid Friendly.

Detalii

Denumirea plantei în latină: Santalum austrocaledonicum
Familia botanică: Santalaceae
Cultură: salbatică
Țara de origine: Noua Caledonie
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu abur
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: lemn
Componente ale uleiului esențial (alergeni): nu conține
Ambalare: în recipient de sticlă de 5 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.

Utilizare ulei esențial de Santal

Piele – uleiul de lemn de Santal, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece).

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții

A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare ).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.
Uleiurile esențiale de citrice sunt fotosensibilizante și nu se utilizează înainte de expunerea la soare.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.
 

Ulei de Patchouli (Paciuli)

Parfumul intens, persistent, cu note balsamice, lemonoase și pământoase, al uleiului esențial de patchouli armonizează emoțiile creând un echilibru perfect între minte-corp-spirit.

Difuzat în ambient (câteva picături în difuzor), uleiul de patchouli acționează la nivelul sistemului nervos: ajută la echilibrarea sănătății emoționale înlăturând gândurile negative și încordarea nervoasă cauzată de situații stress.

Alungând stările de furie, anxietate, sau tristețe și generând emoții pozitive de încredere și optimism, uleiul de paciuli contribuie la menținerea sănătății emoționale. Parfumul intens trezeşte psihicul, revigorează simțurile având un efect energizant.

Folosit în timpul sesiunilor de meditație, uleiul de patchouli ajută la îmbunătățirea stării de concentrare și promovează starea de bine.

Folosit ca ingredient în cosmetice sau adăugat într-un ulei purtător (ulei bază), uleiul de patchouli este un regenerant cutanat de excepție și un puternic cicatrizant. Are proprietăți antirid, conferă fermitate pielii și o revitalizează.

Datorită proprietăţilor sale antifungice şi antibacteriene, uleiul esențial de paciuli se poate folosi pentru crearea de produse pentru tenul acneic, gras, matur, dar și în produsele pentru pielea afectată de dermatită, eczeme, infectiii micotice, impetigo. Se poate adaugă și în produsele de igienă (gel de dus, șampon). Se poate folosi singur sau în combinație cu alte uleiuri esențiale, gen santal, chiparos, trandafir sau mir.
Alte întrebuințări: pentru alungarea insectelor (repelent), pentru a combate infecția fungică Piciorul de Atlet (tinea pedis), parfumarea deodorantelor pentru bărbați, în caz de libidou scăzut, frigiditate, dureri musculare și articulare cauzate de stres, epuizare nervoasă.

Aroma: uleiul esențial de paciuli are o aromă intensă, persistentă, cu note balsamice, lemonoase și pământoase.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Patchouli: antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare, antioxidante, repelente

Uleiuri compatibile: uleiul de Patchouli se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Cedru Virginiana, Copaiba, Geraniu, Lavandă, Neroli, Portocale dulci, Trandafir, Santal, Vetiver, Mir.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii

Denumirea plantei în latină: Pogostemom cablin
Familia botanică: Lamiaceae (Labiatae)
Cultură: organică
Țara de origine: Madagascar
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: frunze
Componente ale uleiului esențial (alergeni): nu conține
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.

Utilizare ulei esențial de Patchouli

Piele – uleiul de Patchouli, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). 

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții

A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

 

Difuzorul functioneaza fara apa si fara a incalzi uleiurile esentiale, favorizând în mod natural volatilitatea acestora. Această metodă de difuzie nu încălzește uleiul esențial, fapt care i-ar putea modifica proprietățile
Imaginați-vă că vă plimbați printr-un câmp de lavandă sau vă plimbați pe pajiște alpină ... Conectați-vă cu natură pură în casa dvs. și ... bucurați-vă de bunăstare!

CARACTERISTICILE PRODUSULUI:

 • Menține intacte ingredientele uleiului esențial pur în aer și îi răspândește aroma. Nu are nevoie de apă. Mai curat și mai practic decât un difuzor cu ultrasunete normal.
 • Fără încălzire: tehnologie avansată de condensare. Uleiul esențial nu se supraîncălzește și nu arde. Menține compoziția moleculară a uleiului esențial intactă. Este foarte eficient răspândind aroma uleiului esențial.
 • Securitate: difuzor testat pe probleme de securitate.
 • Consumul de energie este sub 6 W. Economisește energie și este în siguranță.
 • Artistic: 100% sticlă lucrată manual. Design unic și elegant.
 • După 15-20 de minute de funcționare, uleiul este difuzat într-un volum de 20-30 m3 (o cameră medie).
CONȚINE:

Include 4 părți: o bază de lemn, o sticlă cu evaporator, o duză de pulverizare și un adaptor.
INFORMATII GENERALE

- Dimensiune: 110 x 190 mm; Tensiune intrare: 110-240V 50/60 Hz; Tensiune ieșire: DC12V - 0.5A.
- Reglați fluxul de ulei esențial rotind selectorul.
- Reumpleți sticla cu ulei esențial atunci când debitul scade.

MOD DE FOLOSIRE
1. Scoateți ușor sticla din cutie și așezați-o pe suportul de lemn.

2. Umpleți rezervorul cu alegerea dvs. de uleiuri esențiale, fără a depăși 2/3 din corpul de sticlă evaporator, amplasat în interiorul bolului. Acest lucru ar putea deteriora pompa. Este indicat să adăugați doar câteva picături de uleiuri esențiale (10 - 20 picături) și să le reînnoiți în mod regulat. Folosiți numai uleiuri esențiale sau compoziții pure (fără apă, fără ulei vegetal).

3. Conectați adaptorul la rețea și la baza dispozitivului. Apoi apăsați butonul de pornire.

4. Butonul de alimentare al dispozitivului are 2 niveluri de intensitate de difuzie. Normal (I) și Puternic II).

5. Difuzorul va funcționa într-un ciclu regulat în funcțiune (2 min.) - Oprit (1 min.) Timp de 2 ore până la oprirea completă a difuziei pentru a limita consumul de uleiuri esențiale.

6. După ce nu mai doriți să utilizați difuzorul, așezați comutatorul pe numărul „0”, care deconectează aparatul. Acest difuzor estetic și practic este recomandat pentru o suprafață de 40 până la 100 m.

Nu difuzați uleiurile esențiale continuu, pentru a evita saturația aerului cu molecule aromatice.
Nu folosiți în prezența unui copil sub 12 luni fără recomandări medicale.

CONȚINE:
1 nebulizator din sticlă, 1 capac difuzor reglabil la 360º, 1 bază din lemn care conține pompa electrică, comutator putere cu 2 viteze, 1 adaptor electric și 1 manual de utilizare.

Producător: Dieteticos INTERSA, S.A.
Produs in EU


Ulei esential de Santal – natural 5ml

Cantitate: 5 ml

Aroma: Santal

Continut pachet: 1 x Flacon

Ingrediente principale: Santal

Certificare: Natural

Forma/Textura: Lichid

Utilizat pentru: Aparat aromaterapie, Difuzor de aroma

Tip produs: Ulei esential


Ulei esential de Ylang Ylang BIO 10ml

Cantitate: 10 ml

Aroma: Ylang Ylang

Continut pachet: 1 x Flacon

Ingrediente principale: Ylang Ylang

Certificare: BIO

Forma/Textura: Lichid

Utilizat pentru: Aparat aromaterapie, Difuzor de aroma

Tip produs: Ulei esential


Ulei esential de Patchouli BIO 10ml

Cantitate: 10 ml

Aroma: Patchouli

Continut pachet: 1 x Flacon

Ingrediente principale: Patchouli

Certificare: BIO

Forma/Textura: Lichid

Utilizat pentru: Aparat aromaterapie, Difuzor de aroma

Tip produs: Ulei esential


Aromatic Synergy - difuzor uleiuri esentiale fara apa

Certificare: Natural

Culoare: Lemn deschis, Transparent

Material: Plastic

Tip produs: Difuzor de aroma

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 9:00 - 18:00

0722 118 778 customer-service@viata-altfel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!