Transport gratuit la toate comenzile de minim 180 RON la alimente, remedii si cosmetice

Complex enzime cu spectru larg, Super Enzymes, Now Foods, 90 tablete Fara aroma

Now Foods
91,20 RON
La comanda

Data de livrare: Luni, 29.04.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: VARMDNFD0005 Ai nevoie de ajutor? 0722 118 778
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Super Enzymes - un complex enzime digestive care promoveaza digestia sanatoasa si absorbtia nutrientilor din alimentatie

Super Enzymes este un complex de enzime digestive care nu numai ca sunt responsabile pentru starea tractului gastro-intestinal ci si pentru numarul de reactii din organism.

Enzimele digestive sunt substante biologic active produse de glandele gastrointestinale. Ele joaca un rol important in procesul chimic al digestiei - descompun moleculele alimentare (proteine, carbohidrati si grasimi) in unitati suficient de mici (aminoacizi, glucoza si acizi grasi) pe care organismul le poate absorbi.

Super Enzymes este un supliment bogat in enzime de Papaya, menta si clorofila.Papaya actioneaza ca un supliment ideal pentru perioadele de dupa mese, imbunatatind semnificativ digestia si combate neplacerile cauzate de un regim alimentar inadecvat (balonari, respiratie urat mirositoare, jena gastrica, etc.)

Suplimentul mai contine acid stearic si stearat de magneziu derivate din uleiul de palmier.

Super Enzymes este un amestec de 5 tipuri de enzime - amilaza, proetaza, lactaza, lipaza si celulaza, care promoveaza digestia sanatoasa, absorbtia nutrientilor (proteine, carbohidrati si grasimi) si ajuta organismul sa absoarba mineralele necesare.
 
  • Amilaza este o enzima formata de pancreas si glandele salivare, care scindeaza amidonul pentru zaharuri mai simple. 
 
  • Proteaza sau enzimele proteolitice ajuta digerarea proteinelor la aminoacizi si asigura absorbtia si utilizarea lor in organism. Deficienta lor limiteaza descompunerea proteinelor, care ulterior sufera procesul de manevra in colon, provocand probleme digestive (flatulenta, diaree). Enzimele includ pancreatina, papaina, tripsina, chymotripsina si bromelaina. 
 
  • Lactaza este o enzima care descompune lactoza (zahar din lapte) in glucoza si galactoza. Se recomanda persoanelor care prezinta intoleranta la lactoza, care nu pot digera lactoza, ceea ce duce la balonare, dureri abdominale si diaree.
 
  • Celuloza este o enzima importanta pentru digestia alimentelor bogate in fibre. Taiati fibrele vegetale in glucoza (zahar simplu). Aceasta sustine tratamentul problemelor digestive (cum ar fi un sindrom de abuz), in organism nu se formeaza si din aceasta cauza trebuie consumat din alimentatie.
 
  • Lipaza este o enzima lipolitica care descompune grasimile in glicerol si acizii grasi liberi. Patrund prin peretele intestinal in sange si ficat, unde apoi se descompun. Lipaza controleaza cantitatea de grasimi sintetizate din organism si reduce depozitele de grasimi. Lipsa acestei enzime este asociata cu colesterolul ridicat si zaharul.

Lipazele, amilazele si proteazele contribuie la o digestie mai buna a alimentelor ingerate si la suplimentarea enzimelor digestive.


Ingrediente active per portie:

  • Calciu din carbonat de calciu 20mg
  • Betaina 200mg
  • Extract de bila bovina (45% acid colic)100mg
  • Pudra de papaya 45mg
  • Pancreatina 11X 134mg, care ofera  Amilaza 20000 USP, Proteaza 20000 USP, Lipaza 1600 USP
  • Papaina 100000 FCC 2mg
  • Bromelaina (120 GDU) 40mg
  • Celulaza (1M FCC/g) 0.1mg
  • Alte ingrediente: carbonat de calciu, acid stearic, croscarmeloza sodica, stearat de magneziu, invelisul tabletei.
  • Nu contine: zahar, sare, amidon, drojdie, grau, gluten, porumb, soia, lapte, ou, scoici sau conservanti.

Super Enzymes si beneficiile sale complex de 5 enzime digestive diferite (amilaza, proetaza, lactaza, lipaza, celulaza) contine 134 mg de enzime per capsula sustine digestia globala a consumului de alimente promoveaza digestia laptelui si a lactozei promoveaza digestia proteinelor promoveaza digestia grasimilor promoveaza digestia amidonului promoveaza digestia alimentelor bogate in fibre sustine organismul care absoarbe substantele nutritive din alimentatie indeparteaza simptomele neplacute ale diferitelor intolerante alimentare combate neplacerile cauzate de un regim alimentar inadecvat;

Now Super Enzymes contine un amestec de enzime care sprijina sanatatea functiilor digestive. Enzimele digestive ajuta la absorbtia nutrientilor in organism si asista la descompunerea particulelor de mancare ingerate.

Acest proces transforma hrana in sursa de energie, sprijinind crearea de celule si tesuturi noi. De asemenea, protejeaza sangele de toxine.

Mod de administrare Portia este de 1 tableta. Se administreaza cate 1 tableta la fiecare masa principala.

Administrare: Cale orala

Beneficii: Detoxifiere

Forma/Textura: Capsule

Ingrediente principale: Enzime digestive

Utilizat pentru: Sistemul imunitar, Sistemul digestiv

Tip produs: Supliment natural

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!