Transport gratuit la toate comenzile de minim 180 RON la alimente, remedii si cosmetice

doTerra Colecția pentru îngrijirea tenului Verage de la doTerra

1.162,00 RON 950,00 RON

Experimentează efectele de sfidare a timpului ale produselor doTerra Veráge

Verage este o gamă exclusivă de produse naturale pentru îngrijirea tenului, care hrănesc și hidratează pielea și reduc semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Prin valorificarea extractelor puternice de plante, emolienți și uleiuri esențiale CPTG, Verage îi conferă pielii tale tot ceea ce are nevoie.

Fiecare produs din sistemul Verage conține extracte de plante ce au fost investigate exhaustiv și au demonstrat că îi conferă pielii un aspect tânăr. Gama pentru îngrijirea tenului doTERRA Verage oferă rezultate în mod natural, care se văd și se simt.

Utilizarea zilnică a produselor Verage îi conferă tenului un aspect neted, energic și strălucitor.

La comanda

Data de livrare: Luni, 06.05.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: VAFRIDTR0092-8167 Ai nevoie de ajutor? 0722 118 778
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

O colecție de produse de îngrijire exclusiviste


Verage este o gamă exclusivă de produse naturale pentru îngrijirea tenului, care hrănesc și hidratează pielea și reduc semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Prin valorificarea extractelor puternice de plante, emolienți și uleiuri esențiale CPTG, Verage îi conferă pielii tale tot ceea ce are nevoie.



Gel pentru curățare Verage


Infuzat cu uleiuri esențiale CPTG de portocală sălbatică, melaleuca și busuioc, gelul pentru curățare Veráge curăță îndepărtează delicat impuritățile și machiajul, ajungând profund în pori pentru purificarea tenului.

Această formulă gel curăță și revigorează tenul, iar emolienții au acțiune de hidratare. Macromoleculele vitale ale aminoacizilor și lipidelor oferă nutrienți care ajută tenul să aibă un aspect hidratat și sănătos. Gelul pentru curățare Veráge lasă tenul curat și fin, iar aroma sa proaspătă și erbacee revigorează simțurile.

 

Beneficii primare

  •  Portocala sălbatică și busuiocul sunt cunoscute pe scară largă pentru capacitatea lor de curățare.
  •  Melaleuca (cunoscută și ca ulei din arbore de ceai) este recunoscută pentru efectul său de curățare și întinerire a pielii.
  •  Aminoacizii și lipidele contribuie la hrănirea și hidratarea pielii.
  •  Uleiul de cocos le conferă surfactanților un plus de eficiență și ajută pielea să rețină mai multă hidratare.

 


Serul hidratant Verage Immortelle


 Această formulă puternică combină uleiuri esențiale CPTG cu tehnologii specializate pentru extractele din plante pentru a te ajuta să ai un echilibru optim al nivelului de lipide, obținând o piele cu aspect întinerit.

Prin valorificarea unei abordări științifice naturale referitoare la hidratarea pielii, complexul de lipide utilizat în Serul hidratant Veráge Immortelle este mai mult decât un ser hidratant tipic, prin utilizarea de lipide asemănătoare cu cele care se găsesc în piele în momentul când atinge apogeul nivelului optim de sănătate și tinerețe.

Serul hidratant Immortelle Veráge este o formulă inovatoare, extrem de eficientă, care produce rezultate vizibile și tangibile.


Beneficii primare

  •  Amestecul de uleiuri esențiale CPTG de tămâie, santal hawaiian, levănțică, mir, helichrysum și trandafir poate sprijini aspectul sănătos al pielii.
  •  Complexul de lipide reprezintă ceva mai mult decât o cremă hidratantă obișnuită, folosind lipide asemănătoare cu cele care se găsesc în mod natural în pielea tânără.
  •  Formulat pentru a hidrata pielea în profunzime.
  •  Formula avansată combină lipide din ulei de măsline, jojoba și macadamia, pentru a-i conferi tenului un aspect incredibil de fin.

 

Crema hidratantă Verage


Excelentă pentru toate tipurile de piele, crema hidratantă Veráge combină uleiuri esențiale CPTG de mușcată și ienupăr, absoluturi de iasomie și cătină și extracte din plante, pentru a contribui la hidratarea profundă și hrănirea pielii.

Folosind tehnologii avansate de prelucrare a plantelor, această cremă hidratantă ușoară nu unge și hidratează în profunzime.

Crema hidratantă Veráge ajută la hidratarea pielii, dăruindu-ți un ten neted și uniform.


Beneficii primare

  •  Conține uleiuri esențiale CPTG de mușcată și ienupăr, alături de absoluturi de iasomie și cătină.
  •  Extractul de arbore de plută de Amur (scoarță) repară și netezește în profunzime pielea.
  •  Cătina și untul de shea hrănesc și netezesc pielea.

 

Loțiunea tonică Verage


Loțiunea tonică Veráge revigorează pielea prin combinarea uleiurilor esențiale CPTG cu extracte de plante, pentru a întinde, a tonifia și a netezi pielea.

A doua etapă a tratamentului de îngrijire a pielii Veráge, această loțiune tonică pregătește pielea pentru emolienții bogați din serul hidratant și crema hidratantă Veráge. Folosită împreună cu hamamelis, aloe și alte ingrediente benefice pentru îngrijirea pielii,

Loțiunea tonică Veráge ajută la rafinarea și închiderea porilor și îmbunătățește textura și claritatea dacă este folosită zilnic. Această formulă răcoritoare și reconfortantă se poate folosi ca un spray revigorant de-a lungul zilei pentru a avea un ten proaspăt și înviorător în orice moment al zilei!

 

Beneficii primare

  •  Ylang ylang ajută la susținerea unei dispoziții relaxate, pozitive.

  •  Planta de aloe a fost utilizată de-a lungul secolelor pentru calmarea pielii, datorită proprietăților sale de vindecare binecunoscute.
  •  Pregătește-ți și revigorează-ți pielea prin efectul combinat al uleiurilor esențiale CPTG și al extractelor de plante care întind, tonifică și netezesc pielea.


Precauții

Doar pentru uz extern. Evită contactul direct cu ochii. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!