Durata de livrare: Produsul se aduce la comanda. Estimat de livrare: 3-4 zile lucratoare
Făin, o gamă de făinuri obținute prin măcinarea și cernerea șrotului rezultat în urma presării la rece a semințelor de in, cânepă și dovleac.
Cu un mare conținut de nutrienți, cu procent de proteine între 30% (cânepă) și 45% (dovleac), (spre deosebire de făina de pâine obișnuită, care are între 12% și 15% proteină), cu un procent ridicat de fibre, între 23% (dovleac) și 43% (cânepă), Făin poate deveni un aliat de încredere în dieta consumatorilor preocupați de sănătate, mai ales în cea a vegetarienilor sau raw-veganilor.
100% făină de dovleac. Făina de dovleac se obține prin măcinarea și cernerea șrotului rezultat din procesarea la rece a semințelor de dovleac.
Este o sursă de calciu, fier, magneziu, zinc, dar și alte minerale importante pentru o dezvoltare armonioasă și bună funcționare a organismului, fiind totodată un antiparazitar natural. Bogată în fibre, făina de dovleac ajută în reglarea tranzitului intestinal, fibrele nu sunt transformate în glucide, astfel că se menţine în limite normale valoarea glicemiei. Vitamina E din făina de dovleac previne bolile cardiovasculare, ajută la buna funcţionare a creierului şi neutralizează radicalii liberi
Ideal pentru vegetarieni sau în dietele raw-vegane, în cele fără gluten, fără lactoză sau fără zahăr. Se poate utiliza ca atare sau se poate amesteca cu alte făinuri pentru a obține produse de panificație și de cofetărie.
A se păstra la loc racoros, întunecos, uscat, fără miros, la temperaturi sub 25°C
Suport clienti
customer-service@viata-altfel.ro