Transport gratuit la toate comenzile de minim 200 RON

Brasil Ibiraci, fermented, Yellow Bourbon, microlot- Homniom

Homniom
92,00 RON

Origine: Brazil

Altitudine: 1120m

Experience: CREAMY | SWEET | WINEY

Varietate boabe:Yellow Bourbon, microlot

Note: caramel, floare de portocal, fructe galbene, vanilie

Mouthfeel: winey, creamy body, pleasant finish

Compatibilitate lapte: 8 / 10

 

Vă rugăm să menționați în detaliile comenzii cum doriți cafeaua!


Prăjită pentru: Espresso sau Filtru
Nivel de măcinare: boabe, Ibric, Espresso, Moka pot, Aeropress, Pour Over, Cold Brew, French Press

Gramaj:
Nivel De Măcinare:
Prăjită Pentru:
In stoc

Durata de livrare: Produsul se aduce la comanda. Estimat de livrare: 3-4 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: VA20252142915
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

“Istoria noastră cu cafeaua începe în anii ’70 cu tatăl nostru și continuă cu noi, care îi urmăm pașii. Inițial, aveam o suprafață mică pentru cafea, dar cu dragostea și unitatea familiei, ne-am extins terenul. Suntem mereu în căutare de cunoștințe pentru a ne îmbunătăți și a putea produce cafele de calitate, de la noi soiuri la noi procese. Iubim cafeaua, o aducem din moștenirea noastră și ne bucurăm să o livrăm pe masa fiecărui consumator.”
 


Fermentarea controlată "ARTISAN"
 

Fermentarea controlată UFLA este o metodă de procesare bazată pe știință, ceea ce înseamnă că producătorii o pot repeta urmând instrucțiuni specifice pentru a primi boabe de cafea de aceeași înaltă calitate. Acest lucru face ca această fermentare să fie un proces fiabil, permițând replicarea rezultatelor senzoriale excelente cu fiecare recoltă.

 

În timpul cercetării, PhD Schwan a reușit să stabilească că drojdiile și bacteriile prezente în pulpa de cafea sunt dominante în producerea de compuși precum acidul lactic, acidul citric, alcooli superiori, etc., care rămân în bobul de cafea după prăjire și îi permit să sculpteze profilul senzorial conform necesităților.

 

Metoda funcționează doar cu fructe complet coapte, ceea ce înseamnă că fermierii trebuie să folosească o recoltare selectivă. Procesul oferă unui producător control complet asupra calității fermentării și asupra numărului de microorganisme plasate în interiorul bioreactoarelor.


Brazilia, cunoscută ca unul dintre cei mai mari producători de cafea din lume, este renumită pentru cafeaua sa de specialitate excepțională. Cu peisajele sale vaste și microclimatul divers, Brazilia oferă un mediu ideal pentru cultivarea boabelor de cafea de înaltă calitate. Cafeaua noastră de specialitate din Brazilia este selectată cu meticulozitate din regiuni alese pentru condițiile lor superioare de cultivare a cafelei.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!