Contine: 100% zahar din flori de cocos*.
*din culturi certificate ecologic.
Este un zahar obtinut din seva florilor cocotierului, fiind compus in mare parte din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor.
Desi primul impuls ar fi sa ne gandim ca acesta provine din fructele copacului, nucile de cocos, de fapt zaharul este extras din nectarul florilor de cocos.
Este nerafinat si trece printr-un proces de prelucrare destul de simplu, care permite conservarea tuturor nutrientilor, vitaminelor si mineralelor.
Zaharul din nuca de cocos este un zahar gustos, cu o aroma caramelizata.
Acest zahar se preteaza bine la deserturi, in topping-uri si orice reteta care necesita indulcire, dandu-i o aroma puternica. Puteti folosi pentru a indulci cafeaua, ceaiul, pentru a face biscuiti si deserturi.
Avand un indice glicemic scazut, zaharul de cocos poate fi folosit si de catre diabetici.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: Indonezia
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Diete: De post
Certificare: BIO
Valori nutritionale medii: per 100g
Valoare energetica: 1620 kJ / 387 kcal
Grasimi: 0,2 g
Din care acizi grasi saturati: 0,2 g
Glucide: 93,4 g
Din care zaharuri: 93,1 g
Proteine: 1,66 g
Fibre: 1,1 g
Sare: 70 mg
Proprietati: BIO
Tip produs: Indulcitor
Suport clienti
customer-service@viata-altfel.ro