Specialitate pe bază de konjac bio
Data de livrare: Joi, 05.12.2024
Specialitate pe bază de konjac bio
Tagliatelele Shirataki sunt produse în Japonia pornind de la glucomanan, o fibră alimentară extrasă din rădăcina de konjac. În Asia, acest tip de paste sunt de mult timp apreciate în cadrul unei alimentații hipocalorice. Tagliatelele se potrivesc perfect cu numeroase feluri de mâncare, sunt simplu și ușor de pregătit și se impregregnează ușor cu notele specifice ale sosurilor folosite de voi. După scurgerea pastelor, aroma tipică de konjac se disipă. Clătiți-le bine cu apă.Trebuie gătite 1 minut în apă fierbinte și apoi continuați să urmați rețeta dorită.
Ingrediente: apă, făină de konjac*(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu.
*din culturi certificate ecologic
Este posibil ca produsul să prezinte reziduuri sau aglomerări, care sunt normale și nu afectează calitatea produsului.
** sărac în carbohidrați comparativ cu pastele convenționale
Conținut: 294 g / 150 g stors
Țara de origine: Japonia
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros. După deschidere se păstrează la rece și se consumă în decurs de 2 zile.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH
Diete: Fara Gluten
Certificare: BIO
Valori nutritionale medii: per 100g
Valoare energetica: 56 kJ / 14 kcal
Grasimi: 0,1 g
Din care acizi grasi saturati: 0,1 g
Glucide: 1,4 g
Din care zaharuri: 0,2 g
Proteine: 0,1 g
Fibre: 0 g
Sare: 0,001 g
Suport clienti
customer-service@viata-altfel.ro