Durata de livrare: 48h lucratoare
Sos de soia original japonez, fermentat natural
Sosul Shoyu este un sos pe bază de soia ușor picant, foarte versatil și aromat, fermentat natural în stilul tradițional japonez. Este un condiment organic vegan ideal drept condiment de bază pentru specialitățile asiatice sau europene precum supe, legume, dressinguri și sosuri, dar și ca atare alături de feluri principale. Pentru păstrarea gustului intens, se recomandă să fie adăugat la sfârsitul preparării mâncărurilor.
Ingrediente: semințe de soia*(19%), grâu*, apă, sare de mare, aspergillus oryzae*.*din culturi certificate ecologic
Produs Original Japonez
Conținut: 250 g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH
Certificare: BIO
Valori nutritionale medii: per 100g
Valoare energetica: 262 kJ / 62 kcal
Grasimi: 0,1 g
Din care acizi grasi saturati: 0,1 g
Glucide: 5,3 g
Din care zaharuri: 1,0 g
Proteine: 9,5 g
Fibre: 0 g
Sare: 14,4 g
Proprietati: BIO
Tip produs: Sos
Scrie un review