Hrişcă este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în proteine, carbohidraţi, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fier.
Ingrediente: hrișcă* decojită, măcinată fin.
* ingredientele provin din culturi certificate ecologic.
Valori nutriționale medii/100 g:
Valoare energetică:1402 kJ/335 kCal
Proteine: 12.62 g
Grăsimi:3.10 g,
-din care saturate: 0.68 g
-mononesaturate: 0.95 g
-polinesaturate: 0.95 g
Carbohidrați: 61.5 g
-din care zaharuri: 2.60 g
Fibre alimentare: 10.0
Umiditate: < 13,0 g
Minerale: Calciu (Ca): 18 mg, Fier (Fe): 2.2 mg, Potasiu (K): 347 mg, Sodiu (Na): 11 mg, Fosfor (P): 347 mg, Magneziu (Mg): 231 mg
Vitamine: Vitamina A: 0 mg, Vitamina B1: 0,101 mg,Vitamina B2: 0,425 mg, Vitamina B6: 0,210, Niacin: 7,02 mg, Vitamina E: 1,030 ATE mg
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Suport clienti
customer-service@viata-altfel.ro