Transport gratuit la toate comenzile de minim 200 RON

Papua New Guinea Tairora, washed 250 gr - Homniom

Homniom
60,00 RON

Origine: Papua Noua Guinee

Altitudine: 1700-1850m

Experience: VELVETY | COMFY | BALANCED

Varietate boabe: Typica, Arusha, Bourbon, Mundo Novo

Note: caise uscate, caprifoi, caramel, prune

Mouthfeel: medium-density, clean, fresh, silky

Compatibilitate lapte: 9 / 10

 

Vă rugăm să menționați în detaliile comenzii cum doriți cafeaua!


Prăjită pentru: Espresso sau Filtru
Nivel de măcinare: boabe, Ibric, Espresso, Moka pot, Aeropress, Pour Over, Cold Brew, French Press

In stoc

Data de livrare: Joi, 13.02.2025

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: VA202521450
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Tairora a început ca un proiect colaborativ cu Colbran Coffeelands. Colbran oferă o acoperire extinsă, finanțare și suport tehnic furnizorilor lor pentru a asigura cele mai bune cireșe din regiune. Loturile Tairora au trasabilitate completă până la nivelul satului și al furnizorului.

 

Cireșele sunt obținute de la proprietarii plantațiilor înconjurătoare. În fiecare sezon, Colbranii inspectează în mod regulat furnizorii lor și achiziționează cele mai bune cireșe din regiune.

 

Cireșele de cafea sunt procesate zilnic la moara Baroida, unde sunt sortate și verificate pentru calitate. Fermierii sunt plătiți pe loc pentru cireșele lor. Separarea meticuloasă pentru controlul calității contribuie la menținerea înaltă a calității cafelei.

 

După o sortare atentă, cireșele sunt decojite și fermentate uscat în bazine timp de aproximativ 36 de ore. După fermentare, apa este pompată în bazine într-o mișcare circulară pentru a agita cafeaua și a îndepărta orice mucilagiu rămas. Cafeaua este uscată la soare pe pânze, unde este întoarsă regulat pentru a se asigura o uscare uniformă.

 

Papua Noua Guinee (PNG) este relativ nou în peisajul cafelei de specialitate. Locațiile îndepărtate ale micii proprietăți ale națiunii care produc 85% din cafeaua totală din țară, combinate cu o infrastructură istoric slabă, au făcut tranziția către cafeaua de specialitate dificilă.

 

Cu toate acestea, țara lucrează la soluții inovatoare care, sperăm, vor duce la o cafea de calitate superioară și la îmbunătățirea nivelului de trai al producătorilor mici de cafea din țară.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!