Transport gratuit la toate comenzile de minim 180 RON la alimente, remedii si cosmetice

Duolife Hi5! bee Crunchy amestec mic-dejun DuoLife 300g

34,00 RON
Hi5! beeCrunchy este un amestec 100% natural și echilibrat corespunzător de fructe, legume și cereal integrale, benefice, fără adaos de zahăr. Este o sursă importantă de fibre și semințe, care furnizează ingrediente valoroase pentru sănătate. Este o masă extraordinară pentru fiecare din cele șapte zile a săptămânii.
Stoc epuizat

Data de livrare: Marti, 23.04.2024

Cod Produs: VARMDDLF0042 Ai nevoie de ajutor? 0722 118 778
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Cerealele integrale sunt sănătate curată Nutriționiștii recomandă consumul de produse din cereale de mai multe ori pe zi, ceea ce, practic, înseamnă că cerealele trebuie incluse la fiecare masă! Tocmai în coaja boabelor de cereale se găsesc cele mai multe vitamine și minerale, benefice pentru organism. În Hi5! beeCrunchy s-au folosit doar fulgii de ovăz integrali, fără măcinare. Datorită acestui fapt am reușit să păstrăm întreaga lor valoare nutritivă. Cerealele integrale sprijină perisaltismul intestinal, accelerează metabolismul, ajută la pierderea mai rapidă a excesului de greutate. De asemenea, este o alegere excelentă pentru toți cei care vor să fie FIT.

Hi5! beeCrunchy este compus din 13 ingrediente, 100% naturale. În Hi5! beeCrunchy veți găsi, printre altele:
- fructe goji, considerate a fi superalimente, care sunt o sursă de antioxidanți,
- semințe de dovleac, nuci sau semințe de floarea-soarelui, care sprijină procesul de scădere a nivelului colesterolului
- morcov, bogat în vitamina A, care sprijină vederea și are un efect antioxidant
- prune, bogate în fibre, care sprijină digestia și scade nivelul glucozei din sânge
- stafide, care conțin mult potasiu și vitamina B6, ajutând la reglarea tensiunii arteriale și reducerea oboselii, sprijind astfel sistemul nervos.
Compoziția unică din cele mai bune ingrediente face ca produsul Hi5! beeCrunchy să fie unic și inegalabil. Fara adaos de zahar !
Ingrediente: fulgi de ovăz, semințe de floarea soarelui, stafide (stafide, ulei de floarea-soarelui), fulgi de cocos, curmale, miere polifloră, nuci, semințe de dovleac, prună liofilizată, fructe de dud alb, fructe goji, morcov uscat, polen de albine.
 

Diete: Regim normal

Proprietati: Vegan

Tip produs: Musli

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!