Origine: Brazilia
Altitudine: 900-1200m
Experience: SWEET | VIBRANT | CREAMY
Varietate boabe: Catucai Amarelo, Yellow Bourbon
Note: floare de portocal, fructe confiate, melasa, miere
Mouthfeel: citrus acidity, creamy body, winey, refreshing finish
Compatibilitate lapte: 8 / 10
Vă rugăm să menționați în detaliile comenzii cum doriți cafeaua!
Prăjită pentru: Espresso sau Filtru
Nivel de măcinare: boabe, Ibric, Espresso, Moka pot, Aeropress, Pour Over, Cold Brew, French Press
Data de livrare: Joi, 13.02.2025
Catucaí Amarelo este o varietate hibridă de cafea, reprezintă inovația și diversitatea agriculturii de cafea din Brazilia care produce cafele distinctive cu note florale de înaltă calitate.
Boabele de cafea Yellow Bourbon, recunoscute pentru nuanța lor distinctivă de galben în timpul coacerii, produc o cafea cu arome dulci și echilibrate, cu note subtile de fructe și un corp catifelat.
Brazilia, cunoscută ca unul dintre cei mai mari producători de cafea din lume, este renumită pentru cafeaua sa de specialitate excepțională. Cu peisajele sale vaste și microclimatul divers, Brazilia oferă un mediu ideal pentru cultivarea boabelor de cafea de înaltă calitate. Cafeaua noastră de specialitate din Brazilia este selectată cu meticulozitate din regiuni alese pentru condițiile lor superioare de cultivare a cafelei.
Suport clienti
customer-service@viata-altfel.ro