Campania "Cu gândul la școală" + Concurs "Aromele Imunizării" 22 august - 5 septembrie 2022

Campania "Cu gândul la școală" + Concurs "Aromele Imunizării"  22 august - 5 septembrie 2022
Curând începe o nouă toamnă, un nou an școlar, iar gândurile noastre se îndreaptă încet spre pregătirile de școală. O parte importantă din aceste pregătiri este imunizarea. Noi, cei de la Viața Altfel, vă recomandăm cât mai multe plimbări în natură, consumul de produse sezoniere de la producătorii locali și multă voie bună.

Toate acestea ar trebui să acopere nevoile pe care organismul nostru le are pentru a-și procura resursele necesare de imunitate.

Sezonul rece, alimentația nepotrivită, stresul unui nou început, toate acestea pot insă să aducă și anumite dezechilibre în starea fizică, mentală și emoțională, atât la adulți cât mai ales la copii.

Sunt multe metode/remedii ce pot fi folosite, iar noi vă propunem 3 categorii de produse ce pot re-echilibra organismul:
- extracte din plante cu scop de imunizare
- uleiuri esențiale specifice sezonului și nevoilor
- produse apicole bogate în nutrienți 

Suntem alături de voi în această perioadă, lansând campania Cu gândul la școală și oferindu-vă toate informațiile de care aveți nevoie despre aceste produse. Campania se desfășoară în perioada 22 august-5 septembrie 2022. 

Mai mult decât atât, vă provocăm și la un concurs: Aromele Imunizării. Participă și poți câștiga prin tragere la sorți un difuzor de arome DoTerra Elephant, șugubăț și de mare ajutor în pregătirea imunizării de toamnă! 🐘

Ce trebuie să faci ca să intri în concurs:

✨ urmărește pagina noastră de Facebook sau Instagram
✨ scrie-ne într-un comentariu la postarea de pe Facebook sau Instagram cum îl imunizezi pe cel mic pentru reîntoarcerea la scoală.
Concursul începe luni, 22.08.2022 la ora 13.30.

Câștigătorul este ales aleatoriu în data de 5 septembrie 2022.

Regulamentul concursului aici.

Mult succes!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!