Bauck Hof Mix de faina pentru paine neagra FARA GLUTEN 500g

23,74 RON 17,81 RON
In stoc

Durata de livrare: 24/48h lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: VAALMBHF0026 Ai nevoie de ajutor? 0722 118 778
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Diete Speciale
  • Review-uri (0)

Mix de faina pentru paine neagra FARA GLUTEN 500g
 

Paine neagra fara gluten - rapid si usoar. Se adauga doar apa si drojdie.
Rezulta aproximativ 750 g de paine. O paine cu drojdie fara gluten, ferma, cu un miez neagru. O reteta traditionala cu seminte de floarea-soarelui si seminte de in.Mixul nostru de coacere pentru painea neagra reuseste atat in prepararea clasica cat si in masina automata de paine.
Acest produs este fara gluten.
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.

Ingrediente: faina integrala din orez*36%, seminte de floarea soarelui*, amidon de porumb*, seminte de in zdrobit*, seminte de in* intregi, pulbere aluat acru din hrisca* (hrisca faina*, quinoa*, culturi starter), sare de mare, praf de sirop din orez*, pudra de caramel*, maltodextrina*, agent de ingrosare: guma de guar*.

*provin din agricultura ecologica.

Mod de preparare:

1. Se amesteca continutul pungii cu un pachetel de drojdie.
2. Se adauga 350ml apa calduta(daca se foloseste drojdie proaspata se pune jumatate de cub care se dizolva in prealabil in apa calduta).
3. Cu ajutorul unui mixer de mana se amesteca ingredientele circa 5 minute.
4.Se pune faina de orez pe maini si i se da aluatului o anumita forma dupa care se aseaza intr-o tava.Cu ajutorul unei pensule se unge aluatul pe deasupra cu ulei.
5. Se acopera tava cu folie si se pune intr-un loc cald unde se lasa 15 minute.
6.Se incalzeste cuptorul la 225 grade la partea de jos si partea de sus , se introduce aluatul unde se lasa la copt circa 50 minute.
7. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit pe un gratar. Preparare cu masina de paine: Se pune in cuva masinii 350ml apa calduta, mixul de faina si un plic drojdie uscata.

Va recomandam un program rapid pe treapta coacere "inchisa la culoare" Dupa ce incepe procesul de amestecare se curata aluatul de vreo 2-3 ori de pe marginea cuvei masinii.

Certificare: BIO

Valori nutritionale medii: per 100g

Valoare energetica: 1786 Kj / 427 Kcal

Grasimi: 19,4g

Din care acizi grasi saturati: 2,3g

Glucide: 45,9g

Din care zaharuri: 2,8g

Proteine: 7,4g

Fibre: 1,94g

Sare: 13g

Fara gluten,De post

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 9:00 - 18:00

0722 118 778 customer-service@viata-altfel.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!